Hjem Koncepter Dyrbar
DYRBAR MODEL Banner Koncepter 1920X640
Koncepter

Dyrbar

Hvis du drømmer om premium udskæringer til de allerstørste madoplevelser

Smag er den vigtigste ingrediens

Dyrbar er et forførende sortiment af god smag, som vi har komponeret til dig, der er kvalitetskræsen. Særligt udvalgte dyr, krogmodnede mirakler, udskæringer, der udfordrer, overrasker og glæder. Vi har plukket blandt det bedste, vi har, for at du kan sætte de store oplevelser foran dine gæster.

Vi har guld i årerne – for Guldrummet er vores storebror, og han kan noget med knivskarpt håndværk. Her har vi lært alt, hvad vi ved, og det forpligter.

Håndbåret håndværk

Kun det bedste slipper igennem vores koøje. Vi håndselekterer nemlig det bedste af det bedste igennem hele kæden fra landmand til slagteri til dig.

Produktkatalog

Nyheder fra Dyrbar

Thilde ’Tyremor’: ’Alle skal smage mit inderlår’!

Hun smækker skiver af iskoldt smør på blodigt kød, når hun lige skal have en nordisk tapas. Hun har slægtninge i zombie-branchen og har levet af at sprænge ting i luften. Og så har hun opkaldt sit signatur-smørrebrød efter en bestialsk middelalderlig skik.

Læs mere

Han plukker den gode smag af Vadehavet lige uden for døren

Han voksede op midt i alt det gode i Sydvestjylland – dyrene fra marsken, naturen, de lokale smage. Men det var først, da han var færdigudlært som kok, at det lokale rigtig greb ham. Mød Søren Knudsen, køkkenchef på Sønderho Kro på Fanø.

Læs mere

Helstegt okse, venner og rosé

Han havde aldrig troet, at han skulle komme tilbage til Hvide Sande. Men da Michael Grantland stod i de lokaler, der senere skulle blive hans egen restaurant, Kommandobroen, og så på panoramaet over havnene, vidste han, at nu var han kommet hjem igen.

Læs mere

Kontakt