Dyrbar Konceptside1432x358 Ver4
Koncepter

Dyrbar

Hvis du drømmer om premium udskæringer til de allerstørste madoplevelser

Smag er den vigtigste ingrediens

Dyrbar er et forførende sortiment af god smag, som vi har komponeret til dig, der er kvalitetskræsen. Særligt udvalgte dyr, krogmodnede mirakler, udskæringer, der udfordrer, overrasker og glæder. Vi har plukket blandt det bedste, vi har, for at du kan sættte de store oplevelser foran dine gæster.

Vi har guld i årerne – for Guldrummet er vores storebror, og han kan noget med knivskarpt håndværk. Her har vi lært alt, hvad vi ved, og det forpligter.

Dyrbar Svinehoved Konceptside500x300

Håndbåret håndværk

Kun det bedste slipper igennem vores koøje. Vi håndselekterer nemlig det bedste af det bedste igennem hele kæden fra landmand til slagteri til dig.

Produktkatalog

Nyheder fra Dyrbar

Helstegt okse, venner og rosé

Han havde aldrig troet, at han skulle komme tilbage til Hvide Sande. Men da Michael Grantland stod i de lokaler, der senere skulle blive hans egen restaurant, Kommandobroen, og så på panoramaet over havnene, vidste han, at nu var han kommet hjem igen.

Læs mere

Onglet i bål – og natmad med Bono

Clement Nielsen, ejer af gastro-eventvirksomheden Mundwerk, går altid efter det skæve og uventede, både i sin gastronomi og i sin karriere. Måske er det derfor, han næsten sætter ild til sine nyretapper, sender sine gæster op i toppen af en kran, – og har serveret hapsere for Bono klokken to om natten.

Læs mere

Tunggris: kæber og mørbrad med umami, saftighed og struktur

Tunggris. Det lyder voldsomt. Næsten lidt brutalt. Men det er det ikke – tværtimod. Tunggrisen er nemlig en ung hungris, der har fået lov til at vokse sig fyldig og lækker, og det giver mulighed for nogle helt nye og vilde smagsoplevelser.

Læs mere

Kontakt