Hjem Viden Sæsonens nye, saftige Rustik Frankfurter og super smørmør gris - vi er klar til sommer!

Sæsonens nye, saftige Rustik Frankfurter og super smørmør gris - vi er klar til sommer!

Intet signalerer sommer, som når sæsonens favoritter kommer på bordet. Vi taler ny-grillede pølser, direkte fra blusset, masser af friskt grønt og selvfølgelig sommerfavoritten: saftig, mør gris fra grill eller ovn med friskt tilbehør. Her har vi samlet en flok skønne opskrifter, der kan inspirere dig til at give dine gæsters sommer et ekstra pift!

 

Klar til ’Bold’ og hygge: sig hej til sæsonens nye pølse!

En sports-spækket sommer står for døren, og det kalder på ’Stadionplatter’ - eller måske bare en lækker hotdog, direkte fra grillen. I den anledning har vi glædet os til at præsentere sommerens sikre vinder, nemlig den nye Rustik Frankfurter! En flot pølse på 150 g, sammensat af to forskellige kødblandinger, hvor noget af kødet er særligt grofthakket, hvilket giver en særligt saftig pølse.  

 

 

Rustik Frankfurter indeholder 84% kød, udelukkende fra dansk gris, og er krydret med muskatnød, paprika og kardemomme. Servér som middagsret med en lækker salat, eller i form af en kæmpe hotdog, inspireret af en af disse opskrifter:

Hotdog med æble-kinaradise-relish, timian-sennepsmayo og ristede løg

Den klassiske hotdog har fået et ordentligt twist her, hvor sennep og ketchup er erstattet af en cremet, grov sennepsmayo og en frisk, sprød relish med syrlige æbler. Og så er de ristede løg naturligvis hjemmelavede!

Find opskriften her, og prøv den endelig med vores nye Rustik Frankfurter.

Hotdog med spidskål-koriandersalat, salatløg og krydderketchup

Der er masser af spicy noter i denne lækre hotdog, hvor ketchuppen har fået et skud peber og spidskommen, og den sprøde kålsalat er krydret med chili. Her laves hotdog’en med en jalapeño og cheddar-pølse, men kan selvfølgelig også serveres med den nye Rustik Frankfurter. 

Find opskriften her

Frankfurter med æble-gulerodsslaw

Vores nye Rustik Frankfurter er stor og mættende nok til at spille hovedrollen i en måltidsservering. Det kunne for eksempel være i selskab med en cremet coleslaw, hvor et væld af forskellige grøntsager og frugt er vendt i en dressing af blandt andet creme fraiche og hvid balsamico.

Find opskriften her

Magisk mør og saftig gris med grill-smag!

Gris på grillen eller fra ovnen er en sikker sommersucces – og særligt hvis kødet er supersaftigt! Og det er det, hvis kødet er fra Tender Pork serien, hvor det tilføjes en let smagsneutral lage. Server med sommerligt tilbehør med masser af grønt og krydderurter.

Ølmarinerede grillkøller med melonsalat, mynte og pistacienødder

Disse ølmarinerede grillkøller er en virkelig populær servering, som holder sig saftig lang tid efter tilberedning. Her får kødet selskab af en frugtig melonsalat med masser af frisk mynte som god kontrast til det fyldige kød. 

Find opskriften her

Chipotle og ahornsirup marineret kamfilet med grillet aubergine og peberfrugt, chimichurri og fetaost

Her er det auberginer og peberfrugt, der ryger en tur på grillen, mens den saftige, krydrede kamfilet bages mør i ovnen. Chimichurri er en traditionel Sydamerikansk kryddersauce med masser af krydderurter, og den sætter prikken over i’et i denne sommerlige servering.

Find opskriften her

Kamben marineret med BBQ-rub med mexicansk inspireret coleslaw og kartoffelbåde

De fleste elsker vist et godt ’gnaveben,’ og det gælder især disse saftige kamben eller spareribs, som langsomt bages møre på grillen. Hertil serveres sprøde kartoffelbåde og en kålsalat med mexicansk pift af majs, lime og chili.

Find opskriften her