Hjem Viden Smagen af EM: Varm op til kampen med en pølse!

Smagen af EM: Varm op til kampen med en pølse!

Fodbold og pølser hænger uløseligt sammen, i hvert fald hvis du spørger os! Og med EM i fuld gang, er der alt mulig grund til at fylde køleskabet godt op med et væld af pølser, så du kan skabe den helt rigtige EM-stemning for dine gæster!  

Mulighederne er uendelige med gode pølser på lager - du kan gå snack-vejen og servere små pølsesnacks i form af mini hotdogs med lækre toppings, du kan servere en ægte ’hotter’ med sprødt fyld, eller du kan gå middagsret-vejen med ristede kartofler og friske salater, som ledsagere til din pølse. 

Her får du lidt lækker inspiration - og 5 lækre bud på en pølse, hvad enten du går efter en lille snack eller den helt store krabat! 

 

Hotdog-dag på vej! 

Husk i øvrigt, at d. 17. juli er International Hotdog Dag! En mærkedag, hvor man siden 1971 har hyldet hotdog’en i USA. Mon ikke dine gæster er med på at fejre denne velsmagende dag? Find inspiration til lækre hotdogs nedenfor.

Scor hattrick + én med disse 4 fantastiske pølseserveringer! 

3 forskellige mini hotdogs med 3 slags brunchpølser

Der er virkelig lagt op til pølsefest med denne trio af lækre mini hotdogs! Og med den størrelse er der ingen skam i at prøve at smage alle 3 - hvordan kan man overhovedet lade være? I denne opskrift er der 3 forskellige typer brunchpølser i spil, nemlig en pølse af oksekød, en chorizo og så en helt klassisk 

Toppings varierer også - med syltede rødløg og lakridsketchup i en hotdog, syltet spidskål og sennepsmayo i en anden - og endelig grillet peberfrugt, pesto og aioli i den sidste. Alle serveret i sprøde hjemmebagte hotdog-brød i miniformat.

Find de 3 forskellige mini hotdogs her

Medister hotdog med Dijonaise og rødkålssalat

Når man ser på kompositionen af denne smagfulde, fyldige hotdog, får man næsten lyst til at markere, at der cirka er et halvt år til juleaften! For her er vi på banen med vores traditionelle medister, som i hotdog-format toppes med dijonnaise, appelsin og rødkålssalat med tranebær. En klassisk kombination i et nyt format!

Find opskriften her

Hotdog med æble-kinaradise-relish, timian-sennepsmayo og ristede løg

Den klassiske hotdog har fået et ordentligt twist her, hvor sennep og ketchup er erstattet af en cremet, grov sennepsmayo og en frisk, sprød relish med syrlige æbler. Og så er de ristede løg naturligvis hjemmelavede!

Find opskriften her, og prøv den endelig med vores nye Rustik Frankfurter.

Bacon/Ramsløg Frankfurter med stegte kartofler, Chimichurri sauce og broccoli-squash salat

Lige så lækker som en hotdog er, lige så meget egner vores Bacon/Ramsløg Frankfurter sig til en lækker middagsret, her serveret med stegte kartofler, en frisk salat med broccoli og squash og så den flotte, aromatiske sydamerikansk-inspirerede chimichurri sauce, som er fuld af friske krydderurter.

Find opskriften her

5 pølser vi ka’ li’ - i 5 forskellige størrelser

Vores pølser kommer i mange forskellige formater - fra den lille, lækre brunchpølse til den rappe Rustik Frankfurter. Check mulighederne her:

  1. Den lille, men lækre brunchpølse på 25 gram får masser af spicy smag fra traditionel chorizo-krydring.

  2. Der er masser af skønne smage og konsistenser i denne saftige ferske pølse på 60 gram, fyldt med jalapeño og cheddarost - mums!
     
  3. Der kan blive en flot hotdog ud af denne veltilsmagte krydderpølse på 110 gram med et strejf af chili.

  4. Prøv en lækker, klassisk Frilandsfrankfurter på 125 gram - lavet på kød fra dansk Frilandsgris - lige til en ægte stadionplatte!

  5. Den store dreng i klassen: sig hej til vores sæsonpølse, Rustik Frankfurter, som er lavet på to slags fars for en rustik, saftig konsistens. Hele 150 gram får du her!