Hjem Viden Byg din egen digitale hotdog på Foodexpo

Byg din egen digitale hotdog på Foodexpo!

Design lige den hotdog, du har lyst til, når du ankommer til eller forlader Foodexpo 2022. Der er lækre digitale ingredienser i spil, når du sammensætter hotdoggen efter din egen smag – men bare rolig: den digitale drøm bliver til virkelighed i pølsevognen, lige ved siden af.

Selvom Foodexpo 2022 bugner af lækre smagsprøver og godbidder, kan det være rart lige at lægge bunden, inden man indtager messen. Eller alternativt lige tanke op efter en lang messedag, måske med en længere hjemtur forude. Under alle omstændigheder skal du være velkommen til at bygge din egen digitale hotdog ved messens Indgang SYD!

Her disker vi op med nogle af de lidt mere kreative ingredienser til en gourmet-hotdog, som lækker agurkerelish, BBQ-sauce, bløde og sprøde løg, tzatziki og mange andre gode toppings. Dem kan du bruge til at bygge din hotdog med på de digitale skærme. Herefter skal du blot bestille hotdoggen online, og så afhente den i den nærliggende pølsevogn. Når du bestiller din gourmet-hotdog, signer du samtidig op til vores nyhedsbrev med nyt om produkter, tips og inspiration, som du modtager cirka en gang om måneden.

Vi glæder os til at byde dig på din helt egen digitale hotdog – uden bits og bytes, men med en skøn, sprød pølse og masser af lækre toppings!