Hjem Viden Convenient på den gode måde
Convenient Artikel Banner1432x358
Viden

Convenient på den gode måde

Convenience vokser som aldrig før. Men convenience er mange ting – det er både produkter, der hjælper dig i køkkenet og serveringer, der hjælper dine gæster. Og her vil vi selvfølgelig gerne inspirere til og gøre dig klogere på begge dele.

 

5 X Salget af convenience-produkter er næsten femdoblet siden 2008. Fordi vi i højere grad spiser på farten og har taget den hjælpende hånd til os, som convenience-produkter giver os.

Coop Analyse 2018

 

 

Food on the go

Vi spiser i højere grad, mens vi er på farten. Men selvom vi gerne vil have mad med på farten, skal det stadig være lavet på gode råvarer og af godt håndværk. Hjælp dine travle gæster med en frokost, der er lige til at tage med og spise på farten f.eks. en bagelburger pakket i madpapir eller en smagfuld måltidssalat pakket i en bøtte.

 

Se opskrift på BagelBurger on the go

 

 

God mad let at lave

Selvom mad skal være convenient, skal det stadig være lækkert og lavet på gode råvarer og godt håndværk. En måde at hjælpe dine gæster på, er ved at tilbyde dem bring home dinners – altså aftensmad, de kan købe med hjem. Undersøgelsen Madindeks 2018 viser, at 18% af danskerne oplever, at manglende madlavningsevner hindrer dem i at lave hjemmelavet mad – og 35% bruger under 15 minutter på madlavning i hverdagen. Der kan en bring-home-dinner være en måde at hjælpe dine gæster med at få et velsmagende måltid på bordet i en travl hverdag. Et godt eksempel er Skankeklumper med syltet kålrabi, grillede aspargesbroccoli og toum. Som en del af TENDER PORK-sortimentet er kødet tilsat en lage der gør, at skankeklumperne ikke bliver tørre, når de genopvarmes – det gør dem helt ideelle til en servering, hvor du giver dine gæster god smag og mørt kød uden det kræver ekstra tid i køkkenet for dem.

 

 

En hjælpende hånd i køkkenet 

Convenience handler ikke kun om at hjælpe dine gæster. For os handler det mindst lige så meget om at hjælpe dig i køkkenet. Om det er frikadeller i fryseren, der blot skal varmes, når der er lav bemanding i kantinen, skiveskåret pålæg, der er lige til at sætte på buffeten eller rustikke bøffer, der er formet, så de har et rustikt hjemmelavet look. Det handler om at få dig til at lykkes – og til at bruge din tid der, hvor den er brugt bedst – i det kreative arbejde, der giver værdi for dine kunder. Derfor er vores produktkatalog spækket med produkter, der gør det lige til for dig at bruge din tid der, hvor det giver bedst mening. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Se mere i produktkataloget lige her

Produktkatalog

 

 

Forstegt bacon

Forstegt bacon er en god måde at spare båd tid og rengøring i køkkenet. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten eller smagen. Vores forstegte bacon er skåret af et helt stykke brystflæsk, der er saltet, tørret og røget over bøgeflis, inden det bliver stegt til vi opnår den ønskede sprødhed.
Det er smagfuld bacon, der letter tilberedningen og giver overskud i køkkenet. Servér det i f.eks. en klassisk morgenmadsbagel eller i en cremet carbonara til frokost.

 

Find vores forstegte bacon i produktkataloget