Hjem Viden Frilandsgris-hotdogs, fremtidsmad og virtuelle rejser: Ses vi til Foodexpo 2024?

Frilandsgris-hotdogs, fremtidsmad og virtuelle rejser: Ses vi til Foodexpo 2024?

Der er masser af oplevelser og gode smage i vente, hvis du besøger Danish Crown Professionals stand på Foodexpo 2024 i Herning i dagene 17.-19. marts. Her stiller vi både an med masser af smagsprøver - men du kan også komme på en virtuel rejse fra gården og helt ud på spisebordet. Og så byder vi også på et indblik i - og en smagsprøve på - nogle af fremtidens fødevarer, hvor klimaaftrykket er reduceret ved hjælp af havets store afgrøde, tang!

Vi glæder os til at give dig mulighed for at lære os bedre at kende, og derfor har vi linet en lang række oplevelser op til de tre dage! Her får du en oversigt over, hvad du kan forvente.

Der er selvfølgelig masser af gode smagsprøver, men vi vil også gerne give dig indblik i, hvordan vi arbejder med at passe på jordens ressourcer, helt fra gården over produktionen, til vi leverer et produkt til dig, hvor emballagen er tænkt grundigt igennem, og hvor det er nemt at bruge rester og undgå madspild. Du kan møde medarbejdere fra vores Bæredygtigheds-afdeling, og få en snak med dem. Og så vil vi gerne invitere dig til at tage en bid af fremtiden - nu med tang!

 

  • Stil dagens første sult med en lækker Frilandsgris-hotdog, eller nyd den som skrub-af-mad, inden turen går hjemover igen. Ved Indgang Syd byder vores food truck på frilandsgrispølser med brød - du skal bare dele din mailadresse med os til gengæld, så vi kan dele gode nyheder med dig.
  • Find os i Hal M! Her kan du komme på en spændende virtuel rejse med et par VR-briller for øjnene, og rejse hele vejen fra gården, fra slagteriet ind i produktionen, ud i køkkenet og helt ud til spisebordet. Hele vejen igennem kan du opleve, hvordan vi arbejder med at udvikle løsninger, der gør det muligt at brødføde flere mennesker og samtidig bruge færre af verdens ressourcer.
  • Efter VR-oplevelsen kan du styrke dig på masser af smagsprøver! Smag for eksempel på de gode varer fra TenderPork, som er vores neutralmarinerede gris, der er en garanti for en saftig servering, også hvis kødet holdes varmt i længere tid - og få gode tips til anvendelsen. Der er også masser af god smag fra Friland - vi byder på knasende sprøde ’slagterbolsjer’ af flæskesvær, og prøv også vores økologiske saltede grisebryst. Og midt på dagen kan du smage på forstegt bacon i midtergangen ud for standen.
  • Måske har du lagt mærke til, at vores duo-pak pålæg kommer i en praktisk emballage med to kamre, så du ikke behøver bruge hele produktet på én gang. Kom og hør om emballagen, mens du smager på salami, skinke, roastbeef og kalkunbryst.
  • Endelig skal vi en tur i havet, hvor vi finder en af råvarerne til fremtidens fødevarer, nemlig tang! Vores pepperonipølse er et utroligt populært produkt, som sætter smag og kulør på pizzaer overalt - men kan man mon erstatte en del af kødet med tang, og dermed sænke pølsens klimaaftryk? Kom selv og smag, og hør om de mange andre fremtidsmuligheder, vi hele tiden afsøger. Det kan du læse mere om her.
  • I afdelingen for okse- og kalvekød byder vi også på både smagsprøver og inspiration! Her kan du smage små velfærdssliders, med ekstra fokus på særlig høj dyrevelfærd, eller måske har du mere lyst til at prøve vores saftige og smagfulde dry aged burger? 
  • Du får også chancen for at komme helt tæt på vores produktudvikling, tale med vores produktudviklere og ikke mindst smage på de ideer, vi arbejder med lige nu, hvis du besøger vores lille Food Lab hjørne. Din mening er vigtig, så hvis du vil give dit bud på ønsker til fremtidens okse- og kalve kød, tager vi glade i mod.
  • Sidst, men ikke mindst har du chancen for at vinde et besøg af vores food truck, hvis du deltager i vores burgertest. Kig forbi og leg med, mens du smager på en slider eller tester vores food lab ideer. Måske bliver du en af de heldige, der vinder en dag, hvor du kan overlade tilberedning og servering til vores gode food truck folk, og selv være gæst for en dag!  

 

På gensyn i Hal M til Foodexpo 2024!