Hjem Viden Kom og hør om fremtidens emballage på Foodexpo 2022

Kom og hør om fremtidens emballage på Foodexpo 2022

Du kan møde os på Foodexpo 2022 i Herning den 28. marts, hvor vi vil fortælle om vores fremtidige strategi for emballage.

Smag, kvalitet og anvendelsesmuligheder er selvfølgelig nogle af de faktorer, vi i Danish Crown tænker allermest over, når vi sender nye lanceringer og gamle klassikere ud til vores kunder.

Men faktisk er valget af den rette emballage også noget, der optager os utroligt meget. Det er nemlig en udfordring at designe den emballage, der både sætter fødevaresikkerheden i højsædet, og samtidig indtænker miljø- og klimahensyn mest muligt. Det opstiller en masse dilemmaer, hvor udfordringen er at finde den optimale balance mellem forskellige muligheder og hensyn.

Derfor har vi løbende, gennem årene, gentænkt vores emballagetyper, med bæredygtigheden for øje. Vi har blandt andet arbejdet med størrelse og design, hvor bare en lille reduktion af f.eks.  størrelsen på en kødbakke i sidste ende kan give reduktioner på mange tons emballage.

Og så arbejder vi naturligvis også med valg af materiale, hvor det handler om at finde balancen mellem muligheden for genbrug og så naturligvis emballagens evne til at beskytte fødevaren bedst muligt.

Vores bæredygtigheds-ambitioner kræver imidlertid, at vi konstant forbedrer vores emballage. Vi glæder os derfor meget til at give dig indblik i de overvejelser, der ligger bag vores emballage-strategi med dig på Foodexpo!

 

Mød os i Hal M mandag den 28. marts kl 13.00 i Lounge-området.