Hjem Viden Mangfoldige gæster

Viden

Mangfoldige gæster

Der skal være plads til den personlige smag i fremtidens kantine. Vores spisemønstre er lige så forskellige fra hinanden, som vi selv er. Og det skal menuer og formater tage hensyn til.

Gæsternes madønsker og behov bliver mere og mere unikke og individuelle. Nogle vil skrue ned for kødet, mens andre glæder sig til at tanke op til hårdt fysisk arbejde med saftig steg, smagfuld sauce og godt tilbehør. Vores appetit stimuleres både af ferieminder, trendy restaurantoplevelser og nostalgiske tanker om Mormors køkken. Fokus på ’Free from’-tendenserne i forhold til gluten, laktose, kød etc. bliver heller ikke mindre. Og de individuelle valg kan nemt overraske.

 

"Man kunne jo tro, at herrerne fra produktionen altid er til hakkebøf med bløde løg, men de kommer mere og mere og efterspørger vores vegetarretter, og rækker ud efter for eksempel grillet polenta med syltet fennikel og bønnesalat.

Måske er det fordi, vi er en virksomhed med en bæredygtig profil – vi oplever i hvert fald stigende interesse for det vegetariske eller flexitariske. Den grønne mad er jo en megatrend i forbindelse med den grønne omstilling. Men vi ved også, at der kommer ekstra mange spisende, når mormorklassikerne, som boller i karry, er på menuen."

- Julian Sheridan, Eurest, Køkkenchef hos Siemens, Brande.

 

Find inspiration i minimåltid-tankegangen, hvor der kan vælges mellem mange forskellige, delikate formater i smarte, håndterbare størrelser og med inspiration fra hele verdens spændende køkkener – inklusive det gode danske!

Og tag bare fat i færdiglavede koncepter af høj kvalitet, som du så selv kan sætte dit præg på i alle retninger.

 

Prøv denne lækre opskrift med mini-hotdogs med chorizo og oksebrunchpølser.