Hjem Viden Det siger kokken 2

Kokkens hemmelighed: Tender Pork skaber glæde blandt gæster og i køkkenet

Tender Pork – kvalitetsudskæringer fra danske grise

Tender Pork er til dig, der vil sætte god smag og høj kvalitet på menuen. Her får du dansk grisekød fra danske landmænd. Det er din garanti for kvalitetskød fra dyr, som er vokset op under gode danske standarder med bl.a. fast kontrol af dyrevelfærd. Samtidig er grisekød blandt de kødtyper, der har det laveste klimaftryk.

 

Smagsneutral lage fremhæver kødets smag

Med udskæringerne fra Tender Pork får du kvalitetskød, som er tilsat en smagsneutral lage, der bevarer saft og kraft og gør kødet mørt. Lagen gør det muligt at holde kødet varmt til servering over længere tid, hvilket giver dig en høj grad af fleksibilitet i køkkenet. Den smagsneutrale lage består af vand, en smule majsstivelse, salt og sukker, og det er netop denne kombination, som er med til at fremhæve og holde på kødets gode smag.

 

Tender Porks særlige egenskaber gør udskæringerne særdeles velegnede til servering i bl.a. kantiner. I den forbindelse har vi talt med Evald, som netop er køkkenchef i et dansk kantinekøkken. De serverer dagligt god mad til mange, og ifølge Evald er der mange gode grunde til at sætte Tender Pork på menuen – særligt udskæringernes mørhed og kvalitet er noget af det, der fremhæves.

 

Her kan du se filmen, hvor Evald fortæller om de mange fordele ved Tender Pork. Du får også god inspiration til, hvordan du selv kan sætte Tender Pork på din menu:

LHFA25HkPM8

Tre gode grunde til at servere Tender Pork

Udover at skabe madglæde blandt dine spisende gæster, så er udskæringerne fra Tender Pork også utrolig lette at gå til i køkkenet. De er hurtige at tilberede, kan varmholdes over længere tid, og både smag og mørhed bevares. Derfor er Tender Pork også et oplagt valg, hvis du fx har flere serveringer efter hinanden, planlægger buffetserveringer, eller hvis der er mangel på hænder i køkkenet, og du stadig ønsker at glæde dine gæster med god kvalitet.

 

Her får du Evalds tre gode grunde til, hvorfor du skal bruge Tender Pork i dit professionelle køkken:

 

Tip #1: Forbliver saftigt – selv ved varmholdelse

Når vi skal varmholde vores Tender Pork-produkter, så er det bare nemt. Det kan enten stå i ovnen ved den kernetemperatur, vi ønsker, eller vi kan flytte det over i en termokasse, hvis der er spidsbelastning på ovnene. Om det er to eller tre timer efter, så er kødet den samme kvalitet, som når man tager det ud af ovnen”.

 

Tip #2: Begrænser madspild

“Hele stykket er mørt, saftigt og velsmagende hele vejen igennem. Det er meget definerende for Tender Pork, synes jeg. Endestykket kan vi også bruge, for det er lige så godt, som det inde i midten. Det kan vi lige så godt tage med, frem for at sortere det fra”.

 

Tip #3: Brug kødet som det er – eller giv det dit eget præg

“Tender Pork kan stå rent, men vi kan også bruge det, hvor vi har givet vores eget besyv med. Tiden, vi får i overskud, kan vi eksempelvis bruge på at lave en salsa til at komme ovenpå. Generelt giver fleksibiliteten os tid til tilbehøret, fremfor at vi skal bruge for lang tid på kødet”.

 

16 smagfulde opskrifter

I vores hæfte med 16 smagfulde opskrifter får du god inspiration til lækre måder, hvorpå du kan servere din Tender Pork. Samtidig får du indblik i, hvad gæsterne selv siger til de møre udskæringer.

 

Hent opskriftshæftet her.

 

Tender Pork – det er saftsus’me mørt!