Hjem Viden To lækre pølse-nyheder til din gourmet-hotdog

To lækre pølse-nyheder til din gourmet-hotdog

Hotdoggen kan lidt af hvert – specielt når ’æresgæsten’ er en særligt lækker pølse. Med vores to nye pølse-lanceringer har du alle muligheder for at konstruere en super smagfuld version af den ærkedanske street food-veteran. Se film her til hotdog-inspiration.

Begge de to nye lanceringer er ferske pølser. Dvs. at pølsen ikke er kogt og røget og derfor naturligvis skal gennemsteges på pande eller grill. Det giver en dejlig saftig pølse med en god, markant kødsmag. Den ene pølse er krydret med æble og timian med en hilsen til det nordiske køkken, og det lægger op til at kombinere pølsen med lignende velkendte, danske råvarer som for eksempel friske æbler og løg.

Den anden pølse indeholder cheddarost, hele 9 procent, og er mildt krydret med den velkendte jalapeno-chili, som ligger i den moderate ende af chili-skalaen, hvilket giver en lækker pølse med en fyldig smag. Pølserne er perfekte til at indgå i et væld af retter – og her er hotdoggen en oplagt mulighed!

 

 

Vi elsker nemlig hotdogs i Danmark, og det har vi faktisk gjort i 100 år – ret præcist. For her i 2021 har vi kunnet fejre 100-års jubilæet for den danske pølsevogn! Hotdog-konceptet har dog udviklet sig over tid, ikke mindst de seneste 15 år, hvor den klassiske hotdog fra ’skinkekutteren’ er blevet opgraderet til en gourmet-version, hvor den kreative kok kan lege med tilbehør som cremer, dressinger, sprødt og sylt.

Dermed er hotdoggen rykket op i en liga, hvor den er perfekt som kreativ forplejning til events, som en sjov og lækker frokost eller et spændende bud på en god natmad, for eksempel efter julefrokosten.

Vi er gået i køkkenet med vores to nye pølser og har sluppet den indre gourmet-pølsemand løs. Se her, hvordan pølsen med æble og timian får selskab af æbler, løg og BBQ.

Og her, hvordan den let spicy cheddar-jalapeno-pølse får et friskt touch af spidskål, citron og friske krydderurter.

Begge pølser er lavet på kød fra danske grise, og kommer i pakninger a 4 x 1500 gram.