Hjem Viden Velkommen til den print-fri stand på Foodexpo

Velkommen til den print-fri stand på Foodexpo

Hjælp os med at begrænse unødigt papirforbrug, og bestil dit materiale digitalt. Du kan også få tilsendt det materiale, du gerne vil have i fysisk form.

Hvis du kender følelsen af at komme ud fra et messeområde med en mulepose med lidt for mange flotte brochurer, som du måske alligevel ikke får læst igennem, så er du ikke alene!

Som din partner inden for foodservice vil vi naturligvis rigtig gerne inspirere med opskrifter og produktinformation – men vi ved også, at man nemt kommer til at overvurdere ’appetitten’, når spændende materiale byder sig til på standene.

Derfor vil vi hellere have en snak med dig på messen, og give dig mulighed for at scanne en stregkode, hvor du får adgang til materialet digitalt. Du kan dog også bestille brochurer og produktblade i fysisk form, hvis du gerne vil have materialet i hænderne. Så sørger vi for, at du får det tilsendt, så du kan fordybe dig i det i ro og mag på din arbejdsplads.

Vi håber, at du er med på dette initiativ, som skal begrænse papirforbrug og udsmid – og så glæder vi os til at møde dig på messen! Tag endelig fat i os, hvis vi kan hjælpe dig med materiale!

 

Vi ses på stand nr 9650 til Foodexpo 2022.