Hjem Viden Velkommen til vores julemagasin – med masser af inspiration til en god jul
Julefrokost Magasin 1920X640
Viden

Velkommen til vores julemagasin – med masser af inspiration til en god jul

Håndholdte lækkerbidder, små hapsere eller den fine julemenu – vi er klar med en masse ideer til, hvordan du glæder dine gæster med de gode julesmage i den kommende tid. For nok bliver julen anderledes – men den skal stadig smage helt fantastisk!

December er en ganske særlig måned for dig, der står i et køkken hver dag! Forventningerne er tårnhøje hos dem, du gerne vil glæde – hvad enten det gælder julemånedens daglige måltider, der gerne må have en snert af jul, uden at tage pusten helt af højtiden – eller når det gælder festerne, julefrokosterne og de små hyggestunder, hvor den særligt gode mad kommer på bordet.

Men i år kommer vi til at samles på en anden måde, og du er sikkert allerede i gang med at planlægge din version af den længe ventede julemåned – med afstand og under sikre former. Derfor har vi samlet en masse inspiration til, hvordan december kan blive lige så skøn som den plejer - bare på nye måder!

Bliver julefrokosten for eksempel afløst af en superlækker take-away? En stående hyggestund med små hapsere? Eller måske udenfor, rundt om et bålfad med en skål med noget varmt og godt eller en håndholdt gang luksus-fast food?

Måske har du lyst til at gøre maden ekstra lækker i år. Derfor har vi taget en række af vores produkter, som vi præsenterer, både i ’Den Gode’ og ’Den ekstra Gode’ udgave – hvis du lige vil give maden et ekstra nøk opad. For eksempel servere vi vores Mester’s Frikadeller helt old school med brunede karfoler og rødkål, der er lynstegt i andefedt. Men du får også en lidt mere raffineret inspiration, hvor vi bygger en af tidens populære Poké Bowls med lune frikadeller, serveret på en rosenkålssalat, med bagte rødbeder, grønkålspesto og granatæblekerner.

Denne bowl er en superlækker portionsanretning – og den sikre, individuelle servering går i øvrigt igen i magasinet – blandt andet som den nytænkende, håndholdte medisterburger med selleri-slaw og syltede rødløg eller som de små hapsere med leverpostej, svampe og tyttebær.

Du kan finde disse opskrifter, og en masse andre lækkerier med umiskendelige tegn på jul, i julemagasinet. Vi håber, at du finder lige det, du ønsker dig!

Download julemagasinet