Hjem Koncepter Dansk Kødkvæg
Dansk Kødkvæg Konceptsider1432x358
Koncepter

Dansk Kødkvæg

100 % rent oksekød

Hos Dansk kødkvæg stiller vi krav til kvalitet - det er din garanti for udsøgt oksekød fra racekvæg, der er opvokset på dansk jord og under ordentlige forhold.

Vi samarbejder med stolte danske landmænd, der sætter en ære i at passe og pleje både dyr og natur. Det betyder blandt andet at ammekøer går frit på græs i den lyse del af året, at køer og kalve går i løsdrift, at kalv og ko går sammen det første halve år samt at udvalgte bestande bruges til naturpleje.

Det giver udsøgte kvalitetsudskæringer fra kødkvægsracer som fx Hereford, Angus og Limousine – særligt udvalgt for den gode smag og udskåret lokalt af din slagtermester.

 

 

 

Køer og kalve går i løsdrift, i stressfrit miljø, danner sociale grupper så de kan danne naturlig adfærd.

 

 

 

Født, opvokset, slagtet og opskåret i Danmark. Dansk Kødkvæg er produceret af dedikerede landmænd og er andelshavere i Danish Crown Beef.

 

Dansk Kødkvæg malkes ikke. De udvælges efter specifikke krav til form, fedme og farve for at opnå en høj spisekvalitet.

 

 

 

20% af dyr deltager i naturpleje til sikring af biodiversitet og understøttelse af naturligt habitat for bl.a. blomster, insekter og fugle.

 

 

 

Ammekøer i Dansk Kødkvæg går på græs om sommeren, i stressfrit miljø og danner sociale grupper i besætningen.

 

 

 

Dyrene fodres med sundt og naturligt foder såsom råmælk, frisk stråfoder eller fuldfoder / grovfoder uden brug af antibiotiske vækstfremmere.

 

 

 

Gennemsnitligt 2,5 times transport fra landmand til Danish Crown slagterierne i Aalborg og Holsted (alle indtransporter 2017/18). Krav om transportparathed.

Nyheder fra Dansk Kødkvæg

Mindre plastik, mere smag

Danish Crown introducerer ny klimavenlig emballage til foodservice på hakket oksekød. Pakkerne med hakket oksekød er blevet ændret fra den klassiske sorte bakke til en tubeformet emballage, hvilket giver flere fordele. 

Læs mere

Kontakt