Hjem Koncepter GØL
Gøl Pølser Banner 1432X358
Koncepter

GØL

Pølser og salami

Den gode håndværkspølse til enhver lejlighed

Kvalitet går aldrig af mode – og det gør den gode pølse heller ikke. Vi har lavet GØL pølser siden 1934 og vores produkter er drevet af håndværk, passion og jagten på den gode smag. Her er gode råvarer og spændende krydderblandinger nøglen til succes.

GØL er smagen af stolte pølsetraditioner, hvad enten det er pølsen til den superklassiske hotdog, det store grill-show eller et lækkert, krydret indslag på brunch-tallerkenen.

Tradition, der kan smages

Der ligger mange års håndværk, erfaring og udvikling i smagen af en GØL Salami. Faktisk kom den første GØL Salami til verden i 1934 på pølsemageriet i Svenstrup, hvor vi stadig fremstiller mange af vores salamier.

Vi kombinerer friskhakket kød og krydderier med den rigtige starterkultur, hvorefter vi fermenterer, ryger og tørrer salamien for at sikre en intens smag og en kødmættet struktur. Så du kan sætte frokostbordets ukronede konge på menuen.

Se produkter

Et sortiment fra Svenstrup, der emmer af god erfaring og historie.

Produktkatalog

Nyheder fra GØL

Salami og spegepølse

Mange af vores spegepølser er udviklet og produceret i Svenstrup. Vi anvender friskhakket kød, blander med krydderier og fylder i tarme. Hver variant har sin opskrift.

Læs mere

GØL - dansk viking når det er bedst

Gøl pølser er lig med tradition, stolthed og lang historie. Det hele har en oprindelse tilbage til 1934 i Gjøl ved Limfjorden. Her startede Slagter Jørgen B. Jensen en slagterbutik. 

Læs mere

Kontakt