Hjem Koncepter Tender Pork
44501550 Ovnstegt Citrus Rosmarin Og Timianmarineret Kamfilet Med Bagte Søde Kartofler Og Knoldselleri (1)
Koncepter

Tender Pork

Det er saftsus'me mørt

Saftige tilberedninger af gris – hver gang

 

Drømmer du om at sætte møre og supersaftige kødretter på menuen ? Og at dine tilberedninger bare forbliver saftige? Vi har taget nogle af vores mest populære udskæringer fra grisen og tilsat en smule smagsneutral lage, så kødet er beskyttet mod udtørring, og bevarer den gode saftighed.

Det er let at holde kødet varmt til servering over længere tid, og giver mulighed for høj fleksibilitet i serveringstider. Du finder både hele stege og individuelle portioner i vores udvalg – skræddersyet til den gode spiseoplevelse for de mange.

 

Det er saftsus'me mørt!

FrlRtGlzPoI

Glad kok giver glade gæster og mindre madspild

Det vækker glæde blandt gæsterne, når du som kok er stolt af dine serveringer, og med Tender Pork på menuen kan du forvente glade gæster – hver gang.

Evald, som er køkkenchef i et dansk kantinekøkken, har specialeret sig i at lave god mad til mange gæster. Maden serveres som buffet, hvilket stiller store krav til råvarernes kvalitet i forhold til at holde sig velsmagende og lækre fra første til sidste gæst – både til fordel for den gode spiseoplevelse og for at gæsterne levner mindre.

Ifølge Evald er der mange gode muligheder for at skabe glæde blandt gæsterne med Tender Pork på menuen

Læs mere her

- Tender Pork er jo næsten umulig at gøre tørt. Det kan vi ikke rigtig komme udenom. Det er vanvittigt mørt og saftigt. Lige meget om det er endestykket eller midterstykket, så ved man, at man har et kvalitetsprodukt.

Evald – køkkenchef.

Hør Evald fortælle om sine erfaringer med Tender Pork

LHFA25HkPM8

Fakta om Tender Pork

Smagsneutral lage, der bevarer saft og kraft

Vidste du, at vi har udviklet en smagsneutral lage, som sikrer kødets saft og kraft – også ved længere varmeholdelse? Det gør Tender Pork velegnet til bl.a. buffet.

 

Kan holdes varm over længere tid uden at blive tør

Tender Pork kan tilberedes i god tid i forvejen, kan varmeholdes og bevarer både mørhed og den gode smag. Dermed kan du sikre dine gæster en god spiseoplevelse i hver bid.

Grisekød er blandt de kødtyper, der har det laveste klimaaftryk

Med Tender Pork på menuen kan du dermed være med til at understøtte dine madglade gæsters ønske om at tænke mere på klimaet.

 

Nemt at håndtere – ensartet høj kvalitet

Udskæringerne fra Tender Pork er altid af høj kvalitet og lette at gå til, og de kan være med til at frigøre hænder og ressourcer i køkkenet.

Mindre madspild – ideel til genopvarmning

Tender Pork er møre og saftige udskæringer af dansk gris. Den smagsneutral lage gør dem velegnede til genopvarmning, og rester kan nemt anvendes, så du mindsker madspild.

Kontakt