Hjem Viden Gæsterne foretrækker Tender Pork

Gæsterne foretrækker Tender Pork

Vil du også forkæle dine gæster med smagfuldt kød af høj kvalitet? Med Tender Pork kan du let og enkelt sætte ensartede og møre spiseoplevelser på menuen. Tender Pork består udelukkende af grisekød fra dyr, som er opdrættet hos danske landmænd efter høje danske standarder. Det er dansk kvalitet, som giver karakter til dine serveringer.

 

Vi har præsenteret tre gæster for Tender Pork i en smagstest, og her var det ingen sag at smage forskel. Konklusionen var klar:

 

- Tender Pork er meget mere saftig og meget mere mør. Hele smagen vrimler inde i munden. Det er virkelig lækkert, og eftersmagen synes jeg også er virkelig god.

Joachim - Kantinegæst

 

Det er lagen, der er sagen

Noget af det, der er med til at gøre Tender Pork til en fantastisk smagsoplevelse for dine gæster, er den smagsneutral lage, som er tilsat kødet. Lagen er med til at gøre selv de magre udskæringer saftige og møre – også ved varmholdelse over længere tid. Derfor er Tender Pork også særlig velegnet til bl.a. buffeten i kantinen, og her kan kødkvaliteten være med til at understøtte den gode spiseoplevelse:

 

- Godt kød i kantinen er smagfuldt, godt krydret, saftigt og mørt – så er det slet ikke til at stå for. Det, jeg ser frem til, når jeg skal spise i kantinen, er typisk kødet. Det er helt klart det, jeg kigger efter på menuen.

Isabella, kantinegæst

 

heynYoqKZ_8

I vores smagstest foretrak Isabella da også Tender Pork frem for testens anden kødvariant, og det var der en særlig grund til:

 

- Det, der gør Tender Pork særlig speciel, er, at den er langt mere mør. Det er bare en dejlig oplevelse at spise den her flæskesteg. Den er salt, sprød og lige i øjet.

Isabella, kantinegæst

 

Vælg kvalitet, når du spiser kød

Et stort fokus på klima og bæredygtighed giver i dag mange gæster lyst til at skære ned på kødmængderne for i stedet at stille krav til kvalitet og den gode smag. Tender Pork er dansk smagfuldt grisekød af høj kvalitet, som tilfører saft, kraft og masser af smag til enhver ret – også i mindre mængder. Samtidig er grisekød blandt de kødtyper, der har det laveste klimaaftryk. Med Tender Pork kan du dermed let understøtte dine madglade gæsters ønske om at tænke mere på klimaet samtidig med at imødekomme deres krav til god kvalitet.

 

- Tender Pork er rigtig saftig – den er både god og mør, og saftigheden gør, at man nyder kødet lidt mere. For mig betyder det meget, at der er en god smag i det, og at der er kvalitet i råvaren.

Simon - Kantinegæst

dQNPYmQ6bqo

Så sæt Tender Pork på menuen, næste gang du skal servere gris og imødekom dine egne og gæsternes ønsker til ensartet, høj kvalitet, god smag og fleksibilitet i køkkenet.

 

Tender Pork – det er saftsus’me mørt!