Hjem Viden Har du prøvet vores kalkunfrikadeller?

Har du prøvet vores kalkunfrikadeller?

Nu med endnu mere kød og ’hjemmelavet’ form. Kalkunfrikadellen er et nemt og ’let’ element på menuen, der giver dig tid til det lækre tilbehør.

Selv den bedste opskrift kan en gang imellem trænge til en opdatering, og derfor har vi nu skruet ekstra op for kødindholdet i vores kalkunfrikadeller! Således indeholder frikadellerne nu 6 procent mere hakket kalkun end før. Udover kalkunkød har vi også tilsat gulerod for at bevare saftigheden, give frikadellen en lækker tekstur, og samtidig holde fedtindholdet nede.

Dermed er kalkunfrikadellen selvfølgelig stadig Nøglehulsmærket, som blandt andet stiller krav til produktets fedtindhold. Frikadellen er krydret med persille, løg, muskatnød, peber og gulerod, som vi har valgt at hakke endnu finere end før, og det giver en dejlig, mildt krydret og bredt appellerende smag.

 

Nem tilberedning

Frikadeller er en rigtig populær spise blandt de fleste gæster, som forbinder den lækre ’delle’ med det klassiske hjemme-køkken. For at understrege den følelse har vi desuden givet vores kalkunfrikadelle en endnu mere rustik og ’hjemmelavet’ form.

Kalkunfrikadellen er rigtig nem at tilberede – den kan varmes cirka 8 minutter på hver side på en stegeplade eller pande, og er derefter klar til brug. Den kan også varmes 25-30 minutter ved 160 grader i en varmluftsovn, og behøver således ikke noget ekstra fedtstof til opvarmningen. Det gør kalkunfrikadellen til en nem og ’let’ komponent, hvor du får frigjort ekstra tid til at tilberede lækkert tilbehør.

 

Servering med masser af grønt

’Dellen’ er nok en af de mest elskede retter fra det klassiske danske køkken, og med sit Nøglehulsmærke er kalkunfrikadellen et godt og lettere alternativ til den klassiske frikadelle. Tilbehøret kan varieres i det uendelige, og vi deler gerne vores gode idéer!

Prøv for eksempel denne friske ærtesalat med parmesan og kørvel som ledsager til frikadellen. Du kan også gå den nordiske vej med en lækker, varm salat af ovnbagte rodfrugter, der vendes i en honningkrydret marinade.

Eller kom i sydfransk humør med disse bagte bånd af squash med olivenolie og friske krydderurter, serveret med en lækker creme af yoghurt, hvidløg og den karakteristiske krydderurt, salvie, der er et genialt match til det meste lyse kød.

Kalkunfrikadellerne vejer 60 gram pr styk og kommer i pakker á 4 x 2000 gram.