Hjem Viden Ny duo-pak emballage gør dit pålægsforbrug mere fleksibelt

Ny duo-pak emballage gør dit pålægsforbrug mere fleksibelt

Vi har redesignet vores 500 grams pålægspakker, så dit pålæg kan holde sig frisk i længere tid.

Vil du gerne have fordele af at købe pålæg i større portioner – men drømmer du samtidig om længere holdbarhed for det pålæg, du bruger til sidst? Så er der godt nyt til dig, for fremover vil dine 500 grams pålægspakker være delt op i to kamre, der hver især er lukket med folie.

Dermed vil det være muligt for dig at forlænge holdbarheden på pålægget, da du kun behøver at åbne ét kammer ad gangen, og således først åbne for den anden halvdel med de sidste 250 gram, når den første halvdel er brugt op.

 

Plads til mere fleksibilitet på menuen

Fra vores dialog med vores kunder ved vi, at det kan skifte fra dag til dag, hvor meget omsætning, der er på pålægget – måske anvender du pålægget efter bestilling, måske skifter din menu, gæsternes appetit eller ønsker eller noget helt fjerde. Og så kan det være rigtig irriterende at stå med resterne af en 500 grams pakke. Men nu kan du altså tage hul på din pakke med pålæg ad to omgange. Det gør forbruget mere fleksibelt, og samtidig kan du undgå ressourcebelastende madspild.

 

Ressourcebesparende materiale

Ud over opdelingen i to kamre er der også andet godt nyt på emballagefronten, da mindst 65% af pakningen fremover vil være fremstillet af genanvendte materialer. Denne beregning omfatter dog ikke etiketten. Det betyder, at du med valget af denne pålægspakke også bidrager til en fornuftig omgang med jordens ressourcer.

Vi håber, at du bliver glad for den nye emballage!