Hjem Viden Overrask dine gæster med den helt nye Pork Burger

Overrask dine gæster med den helt nye Pork Burger

Burgeren er lavet på grofthakket dansk gris med lidt havsalt og røgsmag, og lægger op til masser af spændende serveringsmuligheder.

For de fleste er en klassisk burger lig med en god bøf af hakket okse. Men med tidens fokus på klima kigger mange efter alternative kødtyper med mindre klimaaftryk – og her er grisen blandt de kødtyper, der har det laveste klimaaftryk. At Pork Burger så desuden har en lækker smagsprofil med masser af saftighed og en lækker grov struktur, giver kun endnu mere grund til at checke Pork Burger-bøffen ud i din næste burgerservering.

 

God struktur – og minimering af madspild

Pork Burger er fremstillet af nænsomt, grofthakket bovkød fra danske grise. Kødet krydres med havsalt og en lille smule røgaroma for en optimal smag og tilberedes præcis som en almindelig okseburger. Bøffen kan både tilberedes optøet eller direkte fra frost, hvilket mindsker risikoen for madspild.

 

Masser af muligheder

Grisen vinder mere og mere frem på vores nationale menukort, fordi landets madprofessionelle er blevet mere bevidste om grisens mange muligheder. Det betyder, at du nu kan introducere nogle nye og interessante smagskombinationer i din burger – selvom en helt old school burger med salat, pickles, ost og bacon også bare fungerer helt perfekt med vores Pork Burger.

 

Sæt mere smag på din Pork Burger

Her får du et par superfristende bud på, hvordan du kan glæde dine gæster med en Pork Burger:

 

Tre geniale smagsuniverser til din Pork Burger:

  • Pork Burger og salvie: Den kraftigt smagende, lidt parfumerede salvie med en snert af bitterhed er en genial makker til gris. Smør en god ’potato bun’ med lidt sennepsmayonnaise, dæk med lollo bionda salat, tilføj en nystegt Pork Burger og tilføj en god salviemayonnaise, lavet på salvieolie og lidt hakket, frisk salvie. Top med en skive bacon, tynde skiver syltet æble og garner eventuelt med nyfriterede, sprøde salvieblade.
  • Pork Burger og æble: Gris og æble er et ’match made in heaven’ – tænk æbleflæsk, halve æbler til flæskestegen eller stegte æbler til en kotelet. Grisens naturlige sødme bliver nemlig kun understreget af æblernes frugtighed. Byg burgeren op på sædvanlig vis med en brioche, sennepsmayo og sprød salat, evt. med lidt rucola iblandet. Rør en relish af en god æblekompot og dit yndlings BBQ-krydderi, og kom en generøs mængde oven på den stegte Pork Burger. Top med groft knuste flæskesvær for knas.
  • Pork Burger og røg: Kombinationen af gris og røgsmag beviser sit værd i uundværlige produkter som skinke, bacon og pølse. Gå ’all in’ på røgsmagen i forskellige variationer og komponér en burger med knald på det røgede. Smør den ristede bolle med chipotle mayo, tilføj salat, dæk Pork Burger med en god Cheddar, eventuelt æblerøget, hvis du går linen ud, tilføj stegte løg, grillet rød peber og til sidst et par gode skiver bacon

 

Den nye Pork Burger lægger op til, at du giver dine gæster en ny og spændende smagsoplevelse. Og det er altså svært ikke at ’gris-elske’ den saftige bøf af kød fra danske grise. Prøv den op til International Burger Day søndag den 28. maj!

 

Pork Burger kommer i pakninger á 2 x 2500 gram, og opbevares på frost.

Sådan kan du også tage grisen til bords i dit burger-univers

 

Gris er en genial makker i køkkenet, både hvis du ønsker at arbejde med smag og omkostningsniveau. Her er et par gode bud på, hvordan du får grisen med i din burger – eller de serveringer, der minder om burgeren.