Hjem Viden Sig velkommen til kyllingebacon på menuen
Chicken Bacon Pizza Artikel 1920X640
Viden

Sig velkommen til kyllingebacon på menuen!

Glæd dig til at smage ’Livets Krydderi’ i en ny, lækker og lettere udgave, lavet på saltet og røget kyllingeoverlår.

Hører du også til dem, der kalder bacon for ’Livets Krydderi’? Og som er vild med at bruge den populære delikatesse som smagsgiver, sprød topping eller ingrediens i massevis af retter? Så kan du godt se frem til at prøve den nye Kyllingebacon fra Danish Crown Professional.

 

Badevægtens yndlingsbacon

Bacon laves traditionelt af brystflæsk eller kam fra gris, hvor grisens fedt er med til at give smag og sprødhed til produktet. Mange af os skeler imidlertid lidt til badevægten, måske specielt ved indgangen til det nye år – så er der et bedre tidspunkt til at introducere et mindre fedt alternativ til den elskede bacon?

 

Perfekt til burgers, brunch – eller bare for sjov

Når vi laver vores kyllingebacon, tager vi kødet fra udbenede kyllingeoverlår, som vi kombinerer og derefter salter og røger. Derefter skives baconen og pakkes i enheder af 500 gram, hvilket svarer til cirka 30 skiver. Og så er kyllingebaconen klar til brug, nøjagtig som den traditionelle bacon, for eksempel på pizzaer, i pitabrød, oven på tærter, i en klassisk burger med det hele, eller som godbidden i en lækker brunch.

Så prøv den nye kyllingebacon, hvis dine gæster gerne vil holde øje med kalorierne, hvis de ikke spiser gris – eller hvis de bare gerne vil prøve noget nyt og superlækkert.