Hjem Viden Tre gode grunde til at vores Tender Pork® produkter smager lidt af Danmark

Tre gode grunde til at vores Tender Pork® produkter smager lidt af Danmark

 

Vi ved, at mange af vores kunder lægger stor vægt på, at vores produkter, herunder det populære Tender Pork® koncept, laves på kød fra danske grise. Og det kan vi godt forstå! Her får du tre gode grunde til, at det betyder noget at vælge dansk gris.

 

  • Danske grise: Kødet i vores Tender Pork® produkter kommer fra danske grise. Født i Danmark, opvokset i Danmark, slagtet og forarbejdet i Danmark. Det betyder, at vores grise alle vokser op under gode, danske standarder, og er underlagt en fast kontrolproces for dyrevelfærd, som udføres af uafhængige og uddannede fagpersoner.

 

  • Danske landmænd: De grise, der bliver forarbejdet til Tender Pork® produkter er opdrættet af danske landmænd. Alle vores danske leverandører af grise er en del af vores klimaprogram, Klimavejen, som løbende er med til at sænke klimaaftrykket fra vores kødproduktion.

 

  • Dansk historie: Når du køber kød fra danske grise, får du glæde af erfaringerne fra over 130 års fokus på at producere gris i en høj kvalitet. Den 14. juli 1887 gik 500 landmænd på Horsens-egnen sammen for at stifte Danmarks første andels-svineslagteri. Siden da har professionalisme og kvalitet været ledestjernen i vores produktion af grise – en kvalitet, der efterspørges over hele verden.

 

Læs mere om Tender Pork® og find alle produkterne.