Hjem Viden Kampagne på sociale medier skal få danskerne ud at spise igen
Spisudeigen Logo Banner 1432X358 Ver3
Viden

Kampagne på sociale medier skal få danskerne ud at spise igen

Burgere, Béarnaise og bruschettas! Det delikate Danmark er åbnet igen efter Covid-19, og landets restauranter, caféer og andre spisesteder står klar som aldrig før til at modtage sultne gæster. Sammen med en række foodservice-aktører går Danish Crown Professional nu ud med en digital kampagne for at opfordre danskerne til at tage for sig af spiseoplevelserne.

Lækre madbilleder, skudt med mobilen på yndlingsrestauranten, tagging af lækkersultne venner og kommentarer og fortællinger på Facebook og Instagram. Sammen med sjove konkurrencer om gavekort er det nogle af de elementer, der skal få spiseglade gæster ud til bordene på landets spisesteder igen gennem kampagnen Spis Ude Igen. Og det er der brug for.

 

Klar efter corona

Restaurations- og hotelbranchen er nogle af de brancher, der blev allerhårdest ramt under forårets Covid-19 nedlukning. Kreativiteten i den danske spisebranche har imidlertid været sprudlende under nedlukningen.

Her har take-away med alt fra Michelin-gastronomi over lokkende hverdagsmad til spændende gør-det-selv-menuer hjulpet spisestederne til at holde blusset tændt. Men nu er der igen lukket op for spiseoplevelserne væk fra hjemmene – og branchen har i dén grad set frem til at få gæster igen.

 

Det, man længes efter

Og det vil brancens leverandører gerne hjælpe med til. Derfor har Danish Crown Professional sammen med de øvrige medlemmer af organisationen Mærkevareleverandørerne MLDK, lanceret kampagnen Spis Ude Igen. Den skal minde de kommende gæster om alt det dejlige, der venter derude, og fortælle, at det både er OK og sikkert at gå ud igen.

Kampagnen opfordrer gæsterne til at dele billeder og fortællinger om deres spiseoplevelser under hashtagget #spisudeigen og vække gode minder om det hyggelige i at invitere kæresten, familien eller vennerne ud til en velsmagende oplevelse, hvad enten det handler om den uformelle hapser på en café eller det store udtræk på en af landets mange fantastiske restauranter.

 

 

En glædelig håndsrækning

Kampagnen kommer til at køre tre måneder henover sommeren, fra den 6. juni og fremefter. Med den timing håber MLDK at tiltrække flere danske gæster til spisestederne i sommerperioden, hvor landet i år må forventes at se langt efter de fleste udenlandske turister.

"I Danish Crown Professional føler vi os meget tæt knyttede til vores kunder, og vi har fulgt de store udfordringer fra dag 1 i Covid 19-krisen, og forsøgt at hjælpe ved at have det rigtige sortiment til rådighed i den nye situation. Vi glæder os virkelig meget over at hele HoReCa-branchen er på vej op igen, og det føles rigtig godt at kunne hjælpe med noget helt konkret, nemlig denne kampagne, som gerne skulle få endnu flere spisegæster ud af hjemmene til nogle gode madoplevelser," siger Lars Vinther Petersen, Senior Director, Danish Crown Professional