Hjem Viden Nyt inspirationsmagasin tapas og smørrebrød

Nyt gratis inspirationsmagasin til dig: Tapas & Smørrebrød

Knasende sprøde og krydrede kødboller med asiatisk dip – eller små hapsere med æbleflæsk? Heldigvis behøver hverken du eller dine gæster at vælge. For vi dækker op til begge dele i vores nye magasin om tapas og smørrebrød.

Der er noget helt særligt ved både tapas og smørrebrød, der appellerer til den indre lækkermund. Måske er det den flotte anretning, hvor der virkelig lægges vægt på en frisk og indbydende præsentation, måske er det den håndterbare størrelse. Eller også er det smagstætheden i de små, fokuserede anretninger. Lige meget hvad, så står det klart, at vi danskere er helt vilde med begge madtraditioner!

Derfor har vi udviklet en delikat buket af opskrifter, der nytænker de gode kulinariske traditioner fra både Sydeuropa og vores hjemlige køkken. Opskrifter, der samtidig møder nogle af tidens andre trends og behov. Som for eksempel ønsket om portionsanretninger som alternativ til den klassiske buffet.

 

 

Du vil også opleve, at det grønne spiller en stor rolle i maden, da mange spisende ønsker at regulere deres forbrug af kød. Det gælder for eksempel vores Knochen Schinken, som vi serverer som topping på en saftig melonsalat med fennikel, rucola og bidder af frisk mozzarella, og dermed lader det grønne sætte scenen.

I mange af opskrifterne vil du støde på en del af vores convenience-produkter, som Mesters Udvalgte Mini frikadeller eller Mini karbonader. Det er produkter, som er fremstillet på helt klassisk vis af råvarer i høj kvalitet, lige som du selv ville have gjort det. Men ved at anvende højkvalitets convenience kan du koncentrere dig om at sætte dit unikke præg på retterne, i stedet for at bruge tid på de processer, der kan outsources til os.

Vil du inspireres af de mange lækre opskrifter i vores magasin, så kan du gå ind her, og downloade materialet. Og så er der ikke længe til, at du kan sætte både rosmarinmarineret kamfilet med trøffelcreme på grillet surdejsbrød, og mini karbonader smørrebrød med syltede rødløg og urtemayo foran dine gæster.

 

Find magasinet her