Hjem Viden Så er det tid til en Wrap Hack

Fyld – fold – lun – guf! Så er det tid til en Wrap Hack!

Internettet bobler over med vilde mad-trends, og heldigvis er nogle af dem mere appetitlige end andre! Et af de seneste skud på stammen er de populære Wrap Hacks, hvor kød, grønt, ost og dressing foldes ind i en tortilla efter et særligt mønster, og derefter lunes. Resultatet er en skøn og kreativ hapser, der er perfekt til den lille ekstra pausebid eller et nemt måltid på farten. Og så er wrap’en genial i kampen mod madspild! Vi har komponeret et par lækre opskrifter på de populære Wrap Hacks. 

 

Drop madspild – og fyld en wrap

Internettet er i dén grad med til at definere madscenen i dag, både med underlige fænomener, men også med nye, lækre idéer, der rent faktisk kan omsættes til et lækkert måltid. Her hos Danish Crown Professional er vi vilde med Wrap Hacks, som er navnet for et nemt, delikat lille måltid, der kan konstrueres, lige som du har lyst til, og med de ingredienser, du har ved hånden. Brug gerne wrap hack’en i kampen mod madspild, og snup elementer fra salatbaren og den varme kødservering. Kun fantasien – og den gode smag – sætter grænsen.

 

Fold en hapser!

Wrap Hacks blev den store trend på internetmediet TikTok i 2020. En Wrap Hack består af en tortillapandekage, hvor du skærer et snit fra midten af pandekagen til ’klokken seks’ på pandekagen. Herefter lægger du fire forskellige slags fyld på hver kvarte del af pandekagen – det vil typisk være:

  • en form for kød, fisk eller æg – for eksempel bacon, pølse eller tilberedt kød
  • en eller flere grøntsager eller krydderurter, for eksempel tomat, grillet grønt eller majs
  • en god dressing, for eksempel guacamole, chilisauce, mayo eller pesto
  • et godt lag ost, for eksempel mozzarella, cheddar eller blue cheese.

 

Wrap hack fyld og foldning

 

Herefter foldes wrap’en sammen ved at du folder det ’tredje’ kvarter op mod det ’fjerde’ og så videre, til wrap’en udgør en trekant. Herefter varmes wrap’en igennem i et panini-jern, en toaster, et vaffeljern, i ovnen eller på en stegepande, til wrap’en er varm, og osten er smeltet.

Server wrap hack’en som ’det fjerde måltid’, der er nemt at tage med fra kantine eller café til den lille ekstra bid. Eller som en del af frokosten.

Find gode opskrifter til wrap hacks her, hvor vi blandt andet kombinerer en mør, ølmarineret nakke med ost, semitørrede tomater, auberginer og basilikum i en super yummy lun snack. Eller prøv wrap’en med blandt andet Tender Pork Kamfilet med ramsløg og peber, som kombineres med gedeost og grønkål!

 

NB til den søde tand! Wrap Hack’en kan i øvrigt også laves i en sød udgave med frugt, chokolade, skumfiduser, cereals, karamelsauce, Nutella og hvad der ellers lige frister!