Hjem Viden Skab madglæde med Tender Pork

Skab madglæde med Tender Pork

Hvis du vil vække madglæde blandt dine gæster, kan du roligt sætte Tender Pork på menuen. Her får du dansk kvalitetskød, som både er smagfuldt og mørt, og så er det ikke mindst utroligt let at håndtere i det professionelle køkken.

Inden for Tender Pork finder du en lang række smagfulde udskæringer som fx stege, kamben og mørbradbøffer. Fælles for udskæringerne fra Tender Pork er, at de alle er tilsat en smagsneutral lage. Lagen bidrager bl.a. til at holde på kødets saft og kraft. Udskæringerne fra Tender Pork udmærker sig desuden ved at kunne varmholdes over længere tid. Det betyder, at kødet bevarer sin gode smag, og at du altid er garanteret en høj kvalitet.

 

Inspiration til din menu

Du kan anvende de forskellige udskæringer inden for Tender Pork i et væld af smagfulde retter. Her har vi udvalgt tre opskrifter, som kan inspirere til, hvordan du med Tender Pork kan skabe madglæde blandt dine spisende gæster:

Flæskestegsmørrebrød med balsamico-glaseret spidskål og appelsin samt ristede mandler

Citronmarineret skinkesteg med søde bagte Ingrid Marie-æbler

Skankeklumper med syltet kålrabi, grillede aspargesbroccoli og toum

 

Høj kvalitet med færre hænder

I mange professionelle køkkener er der mangel på hænder, og her kan Tender Pork også være et rigtig godt valg. Med Tender Pork kan du nemlig let og enkelt sikre dine gæster gode spiseoplevelser, selv med færre ressourcer. Det skyldes særligt kødets høje kvalitet og den smagsneutrale lage, som bl.a. gør det muligt at holde kødet varmt til servering over længere tid. Med Tender Pork opnår du altså både en høj grad af kvalitet og fleksibilitet i køkkenet, så du kan udnytte tiden bedst muligt.

 

Besøg vores opskriftsunivers

Se mere i vores opskriftsunivers, hvor du kan gå på opdagelse blandt vores nøje udvalgte opskrifter.