Hjem Viden Corona-sikker spisning

Viden

Corona-sikker spisning

Det er slut med fælles service på den store buffet. Fremtiden kalder på mere sikkerhed og hygiejne, og det gør front cooking og tapasserveringer mere aktuelle end nogensinde før.

Sikkerhed og hygiejne blev de store overskrifter for 2020 på grund af den globale pandemi. Men selvom pandemien formodes at lette i den kommende tid, så har 2020 for altid ændret måden, vi spiser sammen på. Det betyder farvel til buffeten – i hvert fald som vi kender den med fælles service og selvbetjening i stor stil.

Derimod er det goddag til mere front cooking, hvor faguddannet personale portionsanretter foran gæsterne – a la carvery. Det betyder også, at tendensen med de små tapas-style portionsanretninger fortsætter. For eksempel baseret på små, færdiglavede komponenter af høj kvalitet, som du så sætter dit præg på.

Endelig kan det også betyde, at færre af dine gæster vil spise i kantinen på samme tid, og derfor vil ’spisevinduet’ strække sig over en større del af dagen. Derfor kan du forsøde resten af dagen for dine gæster med små godbidder, også kaldet det fjerde måltid, til at tage med tilbage til arbejdsstationen som en snack i utide.

Læs også om Klima og Bæredygtighed på menuen.

 

Find mere inspiration på vores Youtube kanal her.