Hjem Viden Julen står ikke lige for døren

Julen står (ikke) lige for døren...

..Men du er sikkert allerede i gang med at planlægge decembers måltider, så dine gæster kan se frem til en super-delikat julemåned – fyldt med traditioner, hygge og alle de gode smage af jul? Velkommen til vores julemagasin, fyldt med nye, spændende variationer over julens lækkerier.

Saftige frikadeller med krydret rødkål, sprødstegt julemedister, duftende lun leverpostej og frem for alt den elskede flæskesteg med de knasende sprøde svær. Julemåneden er fyldt med den gode smag af samvær, traditioner og hygge. Og hvem glæder sig ikke til at sætte tænderne i julens traditionelle spiser?

Men ligesom de færreste ønsker sig den samme julegave hvert år, så må juleretterne også gerne overraske lidt for hver ny højtid. Derfor har vi igen i år lagt os i selen for at præsentere julens klassikere i nye delikate sammenhænge.

 

Sprødt og saftigt

På den kulinariske front har vi skruet op for alt det sprøde – med nødder, bacon og masser af grønt med lækkert bid, som for eksempel med vores opskrift på Mørbradbøffer med salat af bagte rødbeder og ristede hasselnødder. Og så holder vi fast i den klassiske danske tradition med at sætte frugtig sødme og lækker syre til det smagfulde og fyldige kød, for eksempel med Mester’s Frikadellesmørrebrød med rødbedehummus og syrlige beder.

 

 

Front Cooking mod madspild og for hygiejne

Vi kommer også langt omkring i serveringskoncepterne, så du kan servere julens glæder på den måde, der passer dig og dine gæster bedst. Front Cooking, hvor den sidste tilberedning og portionering finder sted foran gæsterne, er en god måde at styre råvareforbruget på, ligesom hygiejnen er i top.

Prøv for eksempel nogle af vores Tender Pork-formater, hvor kødet kan holdes varmt og saftigt i længere tid på grunde af den lette marinering, og server vores opskrift på Ribbensteg med grønkål, polenta og bønner med valnødder på den måde. Find opskriften i magasinet.

Et lækkert stykke smørrebrød er også en smart måde at styre både hygiejne og madspild på.

Her kan du nemlig også selv styre mængde og råvareforbrug – ligesom portionsanretningerne både er hygiejniske og delikate at se på. Server blandt andet Grov Leverpostej med sprød bacon, friske figner, valnødder og karse.

Endelig er den ultimative juleklassiker, stegen med den sprøde svær, med fremme i front. I år foreslår vi at servere den saftige kam med knas på toppen sammen med jordskokke-gratin og grøn salat med pærer og honning. Du kan finde opskriften i magasinet.

Magasinet rummer selvfølgelig også både søde fristelser, baseret på risengrød, samt lækre sager til nytårssnacks og natmad.

Vi ønsker dig en rigtig god decemberplanlægning!

 

Find magasinet her