Hjem Viden Mød os på Foodexpo 2022

Digitale pølser, premium udskæringer og gode samtaler på menuen til Foodexpo 2022

Efter to års coronapause er vi tilbage på Messe-scenen med tonsvis af inspiration til dit køkken på Foodexpo den 27.-29. marts 2022 i MCH Messecenter Herning. Smag og kvalitet er som altid i højsædet, men vi glæder os også til at komme med vores bud på, hvordan du kan styrke bæredygtigheden i dit køkken.

 

Mød dit yndlings-brand

Det bliver det helt store udtræk af brands og koncepter fra Danish Crown Professional, du kommer til at møde på Foodexpo i år. Du finder vores store stand på stand nummer 9650, og her kan du blandt andet smage og snakke om produkter fra Mester’s Udvalgte Frikadeller, Tender Pork, Friland og Friland Økologi, Tulip Professional by Danish Crown Bacon, Mini’s og naturligvis vores premium brand Dyrbar.

 

Hjælp til et mere bæredygtigt køkken

Hvis bæredygtigheden også ligger højt på dagsordenen i dit køkken, har vi masser af løsninger og muligheder, vi gerne vil tale med dig om. Emballage, madspild og balancen mellem kød og grønt er for eksempel nogle af de temaer, vi gerne vil byde ind på. Vi har vores nye DUO pak med, som forlænger holdbarheden på den sidste halvdel af pålægget, og dermed undgås madspild.

Vi har gode sager fra Friland med, hvor dyrene er opvokset med særligt fokus på dyrevelfærd og livet på friland. Du kan også smage nogle af vores populære Tender Pork produkter, der holder på saftigheden, så eventuelle rester nemt genbruges til smørrebrød og andre retter. Og så møder du også vores Mini’s koncept, der gør det nemt for dig at balancere mængden af kød og grønt i dine serveringer.

 

Lækkerier fra Dyrbar

Hvis du endnu ikke har smagt produkterne fra vores premium brand Dyrbar, så er chancen der på Foodexpo. Dyrbar byder på en række af de særligt delikate udskæringer, du ikke lige finder i enhver køledisk, og vi byder blandt andet på ’Edderkoppen’ og ’Slipset’, der hver især er nogle af vores signatur-udskæringer. Og du kan godt glæde dig…

 

Design din digitale hotdog!

Endelig kan du, som noget helt nyt, i år indlede eller afslutte dit besøg på messen med noget så sjældent som en digital hotdog! Du skal bare sørge for at ankomme gennem Indgang SYD, hvor du på en stor skærm kan bygge den perfekte virtuelle hotdog med lige præcis dine favorit-toppings.

 

Deltag ved at printe din billet her: www.foodexpo.dk

Vi glæder os sådan til at se dig igen!