Hjem Viden Tulip Professional by Danish Crown Bacon Solo

Viden

Bacon Solo

Bacon? Det er da noget, man bare steger på panden i skiver, ikke? Forkert! Bacon kan nemlig SÅ meget andet end bare steges sprødt på helt almindelig vis (selvom det også er møglækkert). Her får du vores Top 5 over vilde tilberedninger, hvor bacon spiller den absolutte hovedrolle!

Klar – Parat – BACON!

 

#5: Bacon Fritter

Er du også helt bims med sydende, knasende, smeltende mad, der lige har været en tur i ’ønskebrønden’ med kogende olie? Så vil du elske disse bacon fritter, hvor skiver af bacon er dyppet halvvejs i en krydret frituredej og kogt luftige, gyldne og sprøde i olien. Eneste problem: skal du spise dej-halvdelen eller bacon-halvdelen først???

 

#4: Bacon crumble

Det er ikke bare pjat, at bacon kaldes Livets Krydderi, for den salte, røgede, fyldige smag af veltilberedt bacon kan peppe næsten enhver ret op – hvad enten vi taler smørrebrød, popcorn, supper eller chokoladekage. Derfor har vi taget grisen ved trynen og tryllet supersprød bacon om til et drys, du kan bruge på alt, du drømmer om. Seriøst. Alt...

 

#3: Twisted Bacon

Vrid – vrid – vrid – vrid – vrid – bag – og SPIS! Det er ikke så sært, at TikTok gik helt amok, da Bacon Twister-fænomenet væltede ud på platformen. Når baconskiverne bliver snoet inden bagningen, holder skiverne på saftigheden, og samtidig får du de cooleste ’pinde’ af supersprød bacon. Til brunch til snacks, til nydelse.

 

#2: Karamelliseret Bacon

Er det slik?? Er det konfekt?? Er det mad?? Er det bacon?? Er det...? Der er kun én måde at finde ud af det: du må selv i gang med at bage bacon i ovnen og indkapsle skiverne i karamel af brun farin. Og så selvfølgelig pynte smukt med chokolade til sidst. For det er den eneste måde, du kan komme tættere på dette sødsalte bacon-fænomen.

 

Ooooog… NUMMER ET:

 

#1: Bacon Explosion

Bacon med bacon! Det her er den bacon-håndgranat, der fik internettet til at eksplodere i en sky af vidunderlig røget, saltet, fed og sprød bacon, da opskriften kom frem i 2005. Generøse mængder stegt bacon pakkes ind i fars, som herefter rulles ind i et flettet tæppe af bacon og ovnbages! Den helt ultimative baconfest for sande baconelskere!