Hjem Viden Nye produkter ferske, krydrede pølser og stege af gris med røg og hotness

Nye produkter: ferske, krydrede pølser og stege af gris med røg og ’hotness’

Du kan nu finde fire nye produkter i vores sortiment til efterårets bespisninger. Fælles for de fire produkter er de karakteristiske krydringer, der passer perfekt ind i en menu med efterårstoner. Her går chili i forskellige styrker, samt en god røgsmag, igen i flere af krydringerne – hvilket er helt i tråd med tidens chili-trend.

 

Pølser til grill eller stegning

To af nyhederne er ferske pølser, dvs. pølser, der ikke er røget og kogt på forhånd, og derfor skal gennemsteges. Den ene pølse er krydret med cheddarost og et strejf af jalapeños, og kan for eksempel serveres i en gourmet hotdog med koriander- og spidskålssalat, salatløg og ketchup med koriander og spidskommen.

Den anden pølse med æble og timian vil gøre sig godt i en gourmet hotdog med æble- og kinaradise-relish, timian-senneps- mayonnaise og ristede løg.

 

 

Stege med saft og smag

Også på stegefronten er der nyt. Her udvider vi vores TENDER PORK® sortiment med kamfilet af gris tilsat lage, med chipotle og ahornsirup. Det er en dansk kamfilet af gris, som er tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes. Kamfileten er smagfuldt marineret med røget chipotle chili og ahornsirup, og er dermed meget velegnet til kantinens grillmenu.

Prøv at servere Kamfilet med chipotle og ahornsirup sammen med grillet aubergine og peberfrugt, chimichurri og fetaost. En spændende servering med mange varme toner og tydelig inspiration fra Sydamerika.

Endelig kan vi præsentere vore Marinerede bryststeg af gris med smokey BBQ. Et saftigt og marmoreret stykke bryst, som er krydret med rub af bl.a. paprika, hvidløg og chili samt koriander med røgsmag, der kommer fra den amerikanske træsort Mesquite. Stegen kan tilberedes på en lille time, men egner sig også til langtidsstegning.

Prøv at server bryststegen som beskrevet i denne opskrift med frisk, grøn salat, grillede majs med jalapeños- og limesmør samt rugbrødscrisp