Hjem Viden Vi jubler stadig over Foodexpo

Vi jubler stadig over Foodexpo!

…og vi håber, at du nåede forbi os og smagte nogle af alle de gode ting, vi havde med på messen. Ellers kan du få en virtuel smagsprøve her med nogle af opskrifterne fra vores stand.

Vi nød i dén grad at komme en tur til Herning igen, hvor vi kunne mødes til en masse madsnak med vores eksisterende og nye kunder. Og selvfølgelig var der masser af anledninger til at smage på de mange produkter, vi havde med på messen.

Hvis du ikke nåede forbi vores stand – eller du ikke var på Foodexpo, så vil vi alligevel gerne give dig en idé om, hvad vi havde med på messen. Så her får du lidt messe-opskrifter, som vi håber, du kan blive inspireret af i dit køkken!

 

 

Snack med bacontern på blomkålspuré

Det er ikke en tilfældighed, at nogle (for sjov) kalder bacon for Livets krydderi. Der skal nemlig ikke ret meget til af den saltede og røgede gris, før det giver god smag til en servering. Her har vi brugt bacon i tern fra Tulip Professional som kronen på værket på en lille hapser.

En godt tilsmagt blomkålspuré sprøjtes på Iberico (eller andre krydrede) chips – og så toppes der med sprødstegt bacon på toppen. Superlækker til et koldt glas øl eller anden læskende drik.

 

Ålerøget skinke med Gammel Knas og sennepsmayo

På Foodexpo lancerede vi vores nye Duo Pak emballage, der gør det mere fleksibelt at bruge en 500 grams pålægspakke over længere tid, da pakken er delt i to separate kamre. Dermed kan du gemme den uåbnede pakke i længere tid, og undgå madspild. En af de pålægstyper, der sælges i Duo Pak er Ålerøget skinke. Den bruger vi her i disse lune brød, som kan serveres som en god snack, som en let frokostret eller som tilbehør til en suppe.

Sandwichboller smøres med en hjemmerørt sennepsmayo, og toppes blandt andet med skinke, som endelig gratineres med den lagrede Havarti fra Arla Unika, også kendt som Gammel Knas.  Du kan fint bruge daggammelt brød i denne opskrift, hvis du vil slå et ekstra slag for kampen mod madspild.

 

 

Marineret bryststeg med æbleflæsk i nye klæder

Alle kender æbleflæsk, så her prøver vi noget nyt, og får det røgede touch fra vores grisebryst, der er krydret med paprika, hvidløg og chili – og desuden tilføjet røgsmag fra den amerikanske træsort Mesquite.

Det varme, marinerede brystkød serveres med en frisk æblekompot, der krydres med citrontimian og saltsyltet citron, som giver syre og fyldighed til kompotten. Et skønt og let helårs-alternativ til den klassiske æbleflæsk.

 

Det havde vi også med på Foodexpo:

  • Lækre burgerbøffer af rent oksekød, tilberedt sous vide, så de kun skal varmes 50 sekunder i en Merrychef ovn. Perfekt til dig, der har ønsket om at servere brandvarme kvalitetsburgere på rekordtid!
  • Saftige små karbonader fra vores Mini’s serie. En dansk middagsklassiker i miniformat, så du kan skrue op eller ned for kødmængden i din portionsanretning, og samtidig fokusere på et lækkert, grønt tilbehør – nu hvor kød-elementet bare er i top.
  • Slipset’ – en af vores signatur-udskæringer fra vores Premium-brand, Dyrbar. En fantastisk udskæring fra tunggris, der er grise, som har vokset sig betydeligt større end normalt. Helt unikt anbefaler vi at stege denne udskæring helt rød som en bøf!