Hjem Viden Julegrød

Gør julegrøden smagfuld og genanvendelig

 

Kreative opskrifter med rester fra vores autentiske risengrød og traditionelle risalamande

 

Hos Danish Crown Professional er vi dedikerede til at hjælpe dig med at sætte gode måltider på bordet. En vigtig del af denne dedikation handler også om at reducere madspild og genanvende dine rester. Julen er tiden, hvor smagen af traditioner og ambitioner mødes i godt selskab. Men det er også en tid, hvor vi ofte producerer mere mad, end vi kan spise. Dette er en udfordring, vi hos Danish Crown Professional ønsker at imødekomme ved at dele nogle kreative og inspirerende opskrifter, der kan hjælpe med at gøre julen smagfuld og genanvendelig ved at bruge resterne fra vores autentiske risengrød og traditionelle risalamande.

Gør julen sød og smagfuld – med vores julegrød

Når julen banker på døren er intet mere dansk end en skål julegrød. Vi tilbyder to uundværlige varianter, der er elsket gennem generationer: Vores autentiske risengrød og den lækre, traditionelle risalamande. Begge er omhyggeligt fremstillet med kvalitetsingredienser og lavet på rene råvarer uden e-numre, som sikrer, at den traditionelle smag og tekstur lever op til forventningerne.

Med vores julegrød på menuen kan du let og enkelt servere et strejf af dansk jul og forkæle dine gæster med julestemning og serveringer, der emmer af traditioner i både duft, tekstur og smag.

 

Gør julen autentisk med vores risengrød

Vores autentiske risengrød er skabt af udelukkende økologiske ingredienser grundet danskernes stigende ønske om økologiske valg til middagsbordet. Grøden består af økologisk, dansk mælk, grødris, salt og vand – helt som du selv ville lave den.

 

Gør julen traditionel med vores risalamande

Vores traditionelle risalamande er klar til servering og kommer i praktisk emballage. Vores risalamande er lavet på rene råvarer og uden e-numre. Kogt på dansk mælk og rørt med dansk fløde, mandler og ægte bourbon-vanilje, så både smag og konsistens er helt, som du selv ville lave den.

 

Gør julen kreativ og smagfuld – med vores rester af julegrød

Vores dygtige kokke har udviklet nogle inspirerende opskrifter, der giver nyt liv til resterne af julegrøden og forvandler dem til nye smagfulde serveringer, som du kan servere for dine gæster.