Hjem Koncepter Tulip Professional by Danish Crown

Koncepter

 

Tulip Professional by Danish Crown

Livets krydderi til hverdag og fest

Bacon fra Tulip har sat krydderi på tallerkenerne i både Danmark og resten af verden siden 1909. Og med vores bacon som del af måltidet, kan du være sikker på, at serveringen vækker jubel hos dine gæster, hvad enten bacon spiller hovedrollen eller bare giver retten et strejf af smag.

Der ligger over hundrede års erfaringer, udvikling og slagtermæssigt håndværk bag vores bacon, som du finder i en række praktiske formater, tilpasset det professionelle køkken.  Vi forsyner dig med bacon i skiver, tern, sprødstegt eller på bagepapir, klart til ovnen. Så er det bare op til dig at tilsætte kreativitet.

Baconprodukter

Se vores udvalg af smagfulde baconprodukter

Servering og opskrifter

Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers med masser af baconopskrifter

Smag og nørderi

Vi har samlet spændende sammensætninger af råvarer med bacon

Smag og nørderi

Hvis du også elsker bacon...

Her er indgangen til Himmerige for dig, der knuselsker bacon. Livets krydderi, griseguldet, lædervesten om pølsen. Det uforlignelige stykke gris, saltet, røget og skåret med kærlighed, så det kan baconisere dit køkken til perfektion.

Kort sagt: her kan du fordybe dig i hverdagens største smagsmirakel: BACON.

Se alle smagssammensætninger

Karamel og bacon
Der er vilde overraskelser i luften, når den røgede baconsmag forenes med den søde og let bitre karamel.

Fedt og bacon
Bacon kombineret med fedt? Mums eller mad-mareridt? Se nu lige hvad der sker, når baconen giver smag til olie eller smør.

Frugt og bacon
Kombinationen af sød og syrlig frugt med bacon lægger i dén grad op til at tage det søde med det sprøde.

Bacon Solo

Bacon? Det er da noget, man bare steger på panden i skiver, ikke? Forkert! Bacon kan nemlig SÅ meget andet end bare steges sprødt på helt almindelig vis (selvom det også er møglækkert). Her får du vores Top 5 over vilde tilberedninger, hvor bacon spiller den absolutte hovedrolle!

Læs mere

Historien om bacon

Tulips varemærke med de tre tulipaner var det første varemærke, der blev registreret i Danmark. Hvilket årstal var det? Og hvornår begyndte ordet 'Bacon' at tage form? Vi har samlet historien om bacon.

Læs mere