Hjem Viden Sådan varierer du julens yndlingsdesserter

Sådan varierer du julens yndlingsdesserter (og får skovlen under madspild)

”Der er altid plads til dessert.” Den sætning er nok sagt adskillige tusinde gange gennem tiden – ikke mindst i julemåneden, hvor de fleste af os på mirakuløs vis finder plads til en portion risalamande som afslutning på et af højtidens traditionsrige måltider.

Men selvom vi er vilde med både risengrød og risalamande, skader lidt variation ikke i forhold til de traditionelle serveringer med henholdsvis kirsebærsauce til risalamanden og smørklat og kanelsukker til risengrøden.

Både vores risengrød og risalamande kommer i praktiske ’pølser’ á 2 kilo, som har lang holdbarhed og desuden er nemme at stable på køl. Så der er al mulig grund til at have et lille lager i køleskabet til en fleksibel og nem servering. Begge produkter er lavet på gode, naturlige råvarer som grødris, dansk mælk, dansk piskefløde, ægte bourbonvanilje og mandler. Og vores risengrød er desuden økologisk.

Her får du en håndfuld opskrifter på nye, utraditionelle og superlækre serveringer af julens klassikere – brug dem, når du på forhånd har risdesserter på menuen, eller når du lige har en pakke eller to tilbage på køl.

 

Opskrifter med risengrød

 

Opskrifter med risalamande