BRUSCHETTA MAIALE TONNATO Tenderpork Nyhed 1920X640
Viden

Mød os til en gang Casual Dining i Bella Center!

Igen i år glæder vi os til at møde dig til den store food service messe, Casual Dining 2020, som Dagrofa afholder den 28. oktober i Bella Center, København. Denne gang byder vi på en lækker italiensk-inspireret hapser med en citron/rosmarinmarineret filet af gris fra vores TENDER PORK® sortiment i centrum. Og så runder vi af med en nytænkende idé til en lækker juledessert!

Der er både mør gris, klima og søde sager på dagsordenen, når du i år møder Danish Crown Professional på årets Casual Dining 2020 i Bella Center. Messen, som arrangeres af Dagrofa, samler en lang række food service-leverandører, og her kan du under afslappede former smage dig igennem et væld af produkter – også fra Danish Crown Professional. Der er lagt vægt på at præsentere produkterne i en delikat tilberedning, og du får naturligvis adgang til opskrifterne efter messen.

 

Saftig gris med citron, tunsauce og bagte tomater

I år vil vi gerne byde på en delikat hapser, som også kan skaleres til en let frokostanretning eller forret – nemlig en tilberedning af vores TENDER PORK® kamfilet med citronskal, timian og rosmarin. Den serverer vi på grillet brød som en bruschetta med en aromatisk tunsauce og langtidsbagte tomater.

 

 

Gris med mange muligheder

”Vi vil rigtig gerne tale med vores gæster om vores TENDER PORK®-produkter,” fortæller Steffen Bek Pedersen, som er Key Account Manager på Danish Crown Professionals sortiment på fersk kød. ”Tender Pork er en produktserie med en lang række gode udskæringer af gris, som er marineret med en smule neutral lage af naturlige ingredienser, der er med til at sikre et stykke saftigt og smagfuldt kød. Det gør produkterne oplagte til både Front Cooking og portionsanretninger, som er serveringsformer, der vinder frem i en tid med fokus på sikkerhed.”

 

Klar til juledesserten

Der er også noget til den søde tand på Danish Crown Professionals stad, nemlig en juletrifli, baseret på vores egen Risalamande, anrettet med knas af brunkager og søde Amarena-kirsebær. ”Vi er rigtig glade for at have vores Risalamande med, både fordi den kun er lavet på rene råvarer uden E-numre, men også fordi den smager virkelig godt, og kan varieres i det uendelige!” fortæller Steffen.

 

 

Casual – men sikkert

Begrebet Casual Dining handler om afslappede omgangsformer og uhøjtidelige rammer for måltidet. Noget der både kan gælde de produkter, der præsenteres på messen, og så selve messens form, hvor gæsterne har tid til at smage på maden i et spiseområde, og samtidig være i god dialog med leverandørerne. ”Og vi er naturligvis helt opmærksomme på, at sikkerheden er i top – med afstand, håndsprit etc.,” fortæller Steffen Bek Pedersen, som også glæder sig til at tale om klimakontrolleret gris – og i det hele taget få en god snak med sine slutbrugere på messen.

 

Casual Dining 2020 finder sted den 28. oktober 10.00-17.30 i Bella Center, København. Adgang er gratis, og du kan tilmelde dig her, hvor du også kan tilslutte dig bustransport fra Aarhus eller Fredericia.