Hjem Viden Pølse i pausen EM 2020

Stjerner på grønsværen – og pølser i pausen

Er der noget, der kan samle nationen i disse dage, så er det et fælles hurra-brøl, når de rød-hvide farver skyder til mål til EM. Et brøl, der kan vække den slumrende sult – efter en pølse i pausen. Det har vi skrevet en sang om!

Så er det her – sommerens glade hit, der kan få alle med på en fællessang! Det handler om fodbold - og så også lige om det, der gør fodboldoplevelsen dobbelt så lækker, nemlig en møglækker pølse i pausen!

Det er os fra Steff Houlberg, der har sendt hittet på gaden for at sætte fut under årets folkefest med fodbold og glade roligans. Vi skal sammen med danske (og andre) fans endnu en gang manifestere os som en vigtig del af den danske fodboldkultur.

Vi vil med denne kampagne sætte strøm og musik til ligningen om, at PAUSE = PØLSE, og i samme runde introducere danskerne til en vaskeægte ørehænger, som skal strømme ud af højtalerne.

Dette er sangen, som danskerne skal nynne med på, imens de spiser Stadionplatter hos jer i ’skinkeskuret’. En sang med et glimt i øjet, som både inkarnerede fans og resten af landet kan støtte op om og synge med på – uanset hvordan det går Danmark, og hvad man i øvrigt synes om fodbold.

Så når kampen fløjtes i gang, er det tydeligt for enhver, at der kun er én pølse, der er på hjemmebane i den danske fodboldkultur, nemlig Steff Houlberg

 

God kamp! Og god pause!

Festlige fodboldhilsener fra os fra Steff Houlberg!

 

Find sangen på din streamingtjeneste.