Hjem Viden Jul 2023

Gør julen komplet

Skal julen være nem, smagfuld, traditionel eller moderne?

Du vælger selv.

Julen er en tid, som er præget af traditonelle smage, forventninger og køkkenets travlhed. Med buffeten i centrum bliver tiden i køkkenerne dyrebar, og for mange køkkener er balancen mellem klassiske og nyskabende retter essentiel. 

I en hverdag med færre hænder i køkkenet og stigende kvalitetskrav er det afgørende at vælge de rette løsninger. Med vores udvalg af lækre løsninger til julebordet ønsker vi at inspirere til en lettere, smagfuld og ambitiøs jul for både kokke og gæster. 

Glædelig jul og velbekomme!

 

Gør julen sprød

Mange kan nikke genkendende til, at det kan være en udfordring at opnå perfekte, sprøde svær. Derfor har vi udarbejdet en kort guide, som du kan lade dig inspirere af for at opnå sprøde svær - hver gang. 

 

 

Gør julen mør

I det professionelle køkken er varmholdelse ikke blot en teknik, men ofte også lidt af en kunstart. Korrekt varmholdelse kan være den afgørende forskel, som sikrer en lækker ret, der smelter på tungen. Når det kommer til varmholdelse, skiller Tender Pork sig markant ud og er udviklet med netop dette behov i tankerne.

 

 

Kødet fra Tender Pork bevarer sin saftighed og mørhed, selv når det holdes varmt over længere perioder. Dette sikrer, at retterne ikke blot opretholder deres ønskede temperaturer, men også deres smag og tekstur

 

Med den tilsatte smagsneutrale lage, understøttes kødets egenskaber, hvilket resulterer i en udskæring, der altid er mør, og som bevarer både saft og kraft.

 

Uanset om det er skiver, stege eller udskæringer, sikrer Tender Pork kvalitet og fleksibilitet, og at man har den rette type kød til enhver juleret lige ved hånden.

 

Gør julen sødere med vores julegrød 

Når julen banker på døren, er intet mere dansk end en skål julegrød. Vi byder på to uundværlige varianter, der er elsket gennem generationer: Vores autentiske risengrød og den lækre, traditionelle risalamande. Begge er omhyggeligt fremstillet med kvalitetsingredienser, som sikrer, at den traditionelle og velsmagende julegrød lever op til forventningerne.

Med vores julegrød på menuen kan du nemt servere et strejf af dansk jul – lige fra hjertet til skålen.

Læs mere her 

 

Rene råvarer uden e-numre

Risengrøden er baseret på dansk mælk, vand, grødris og salt samt lavet efter vores egen klassiske opskrift, mens vores risalamande er nænsomt rørt med fløde, mandler og ægte Bourbon-vanilje. Fælles for dem er, at de både i smag og konsistens er helt, som var de hjemmelavede.

 

Dansk fløde og mælk

Vi anvender udelukkende dansk fløde i vores risalamande, ligesom vi altid anvender dansk mælk i risengrøden. Du er dermed sikker på at servere kvalitetsprodukter baseret på gode råvarer.

 

Mindre madspild

Vores praktiske emballage gør det nemt for dig at servere præcis de mængder, der er behov for. Dermed kan du lettere begrænse dit madspild - til glæde for miljøet og køkkenkalkulationerne. 

Praktisk emballage 

Vores risengrød og risalamande kommer begge i en praktisk emballage, som er let at håndtere i køkkenet. Risengrøden leveres i en emballage, der er godkendt til opvarmning, så du let kan varme grøden i emballagen enten i et vandbad eller i en gryde.

 

Nem portionering

Vores risengrød og risalamande er tidsbesparende og lette at håndtere i køkkenet. Begge er pakket i ruller à 2000g. Rullen med risalamande kan fungere som en sprøjtepose, så det er let og hurtigt for dig at portionere direkte i serveringsskåle til mange.

 

Smagen af traditioner

Klassisk risengrød og risalamande er lavet på rene råvarer uden e-numre, og med julesæsonen lige rundt om hjørnet kan du hermed let og enkelt forkæle dine gæster med julestemning og serveringer, der emmer af traditioner i både duft, konsistens og smag.

 

Gør julen til din egen

Til juletiden har vi et bredt udvalg af løsninger, som alle har hver deres fordele i det travle julekøkken. Fra velsmagende udskæringer som Tender Pork til fleksible produktserier gør vi det enklere at tilberede julerigtige menuer med velsmag. Dyk ned i vores sortiment, oplev fordelene og lad os hjælpe med at gøre julen til din helt egen. 

 

Se hele vores sortiment

Kontakt